Kdo, kde a proč

Kdo jsme?

Jsme skupina přátel, kteří se létáním baví, užívají si jedinečné okamžiky spolu s cestujícími a každý let je pro ně objevováním neznámých zákoutí naší malebné zemičky. Balonové létání se stalo naší vášní a koníčkem. Tomu proto odpovídá i naše strategie a způsob létání, neboť i my chceme z letu dostat to nejlepší.

 

kdo-1
kdo-2
kdo-3
kdo-4

Kde s námi vzduchoplavbu zažijete?

Létáme po celé republice a to vám zaručuje naše neopotřebitelné nadšení letět na nových místech a vracet se opakovaně do skvělých známých lokalit. I proto nás zahlédnete i v oblastech, kde jiní nelétají…
Pravidelně létáme z více než 20 lokalit, tyto však rozšiřujeme nejen my, ale i naši zákazníci, neboť Vaše přání je naším rozkazem. Každý rok nás můžete spatřit minimálně ve 12 - 14 krajích.

 

FAQ1
hrady 1
hrady 7 (2)
z†pad 5

Proč letět s námi?

Klademe důraz na kvalitu služeb a především na spokojenost našich zákazníků. Ti se za námi rádi vrací a jejich úsměv na tváři je vždy naším vítězstvím. Jedním z důvodů je naše nadšení, které balonům věnujeme. Balonové létání nevnímáme jako prostředek ke zbohatnutí, což s malými rodinnými balony v podstatě nelze, ale především je to náš koníček a sportovní aktivita, během níž se setkáváme se spoustou skvělých lidí, se kterými se vždy rádi podělíme o nádherné a nezapomenutelné zážitky.
Navíc jsme přesvědčeni, že nejde jen o samotný let, nýbrž o celkový zážitek. Proto pro Vás máme připraven překrásný ceremoniál s propracovanými detaily, nenahraditelnou atmosférou a drobnostmi, které Vás překvapí. Zkrátka stanete se našimi přáteli, které stojí za to si hýčkat a nabídnout jim to nejlepší, co je v našich silách.

 

logo Lucky BalonLucky Balon

Tel.: 608 80 00 09
E-mail: info@luckybalon.cz

Potřebujete poradit?

Ponechte nám vzkaz a my se Vám co nejdříve ozveme.
Vyplňte prosím všechna pole.


Please type your full name.

Invalid Input

Invalid email address.

  Načíst nový kód
nesprávný kód


Invalid Input

© 2024 Lucky Balon. Všechna práva vyhrazena.